標題: 強烈建議重開納多尼!!! [打印本頁]

作者: syhomanaaa    時間: 2013-5-16 17:38     標題: 強烈建議重開納多尼!!!

強烈建議重開納多尼,因為對新的玩家不公平,不能購買,再加上它的技能十分強,新人第一次一定落敗,所以我建議重開納多尼~!!!
作者: fing頭小吉    時間: 2013-5-16 17:43     標題: 回復 #1 syhomanaaa 的帖子

很想要吧
作者: Arthur    時間: 2013-5-16 17:56

[code][/code]

圖片附件: 葉問KU~1.JPG (2013-5-16 17:56, 17.53 K) / 該附件被下載次數 81

作者: SunnyMakty95    時間: 2013-5-16 18:01

QUOTE:
原帖由 syhomanaaa 於 2013-5-16 17:38 發表
強烈建議重開納多尼,因為對新的玩家不公平,不能購買,再加上它的技能十分強,新人第一次一定落敗,所以我建議重開納多尼~!!!

我又來,
很想要吧。(誤)

稍作回應,
即使能購買也不代表不會落敗吧,
不公平?
之前kimwong已經解釋過了,
一來很少人會用nadleeh打nadleeh,
二來事實上有大量可敗nadleeh的機體,
即使較低級的亦有,
沒不公平的情況。
技能強是可以肯定的,
但不是過強,
30級以上有大量機體比nadleeh還強很多。

總結一句,
努力讓自己變強吧,
只要升級就能買更強的機體了。
作者: syhomanaaa    時間: 2013-5-16 18:05

低lv多數也是用空裝突或F91打納多尼,但也不是必勝,就好像我剛剛用正義+紅突打AI,佢一部納多尼KO左我兩部......
作者: Arthur    時間: 2013-5-16 18:09

QUOTE:
原帖由 syhomanaaa 於 2013-5-16 18:05 發表
低lv多數也是用空裝突或F91打納多尼,但也不是必勝,就好像我剛剛用正義+紅突打AI,佢一部納多尼KO左我兩部......

食菜有葉綠素,食蕉有招數
作者: SunnyMakty95    時間: 2013-5-16 18:10

QUOTE:
原帖由 syhomanaaa 於 2013-5-16 18:05 發表

Aile Strike打Nadleeh?
真的很大機會輸。
倒是F91、Impulse、Gaia、白卡之類的機體,
其實贏面是不少的。
用Justice+Strike Rouge打AI是你的失策,
光束機佔AI中大多數,
至少帶防光的機去打吧,
Justice和Strike Rouge的光防都好弱,
被KO很正常。
作者: 0083    時間: 2013-5-16 18:38

收皮啦你 你呀 係你啦 無理取鬧 邊個話smp區唔可以貼區架?完全無離題好唔好?
佢只不過係用一張圖既一句話回復左樓主 完全睇唔到有咩問題喎 唔好以為你on9就大曬啦 呢度唔係你地頭呀 收皮啦你 你呀 係你啦
作者: 0083    時間: 2013-5-17 19:46     標題: akji47 2013-5-16 23:32 威望 +9 如果唔係因為你爆粗,我會加返哂比你

係時候要教下呢條友點做版主啦 不過梗係唔係我啦

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0