標題: 要求設置同盟執法者一職 [打印本頁]

作者: 0083    時間: 2013-6-16 15:34     標題: 要求設置同盟執法者一職

處理版主於論壇中的違規行為
作者: kimwong3252000    時間: 2013-6-16 15:36

tiger咪係囉, 你都搞笑
作者: 0083    時間: 2013-6-16 15:49     標題: 回復 #2 kimwong3252000 的帖子

如果tiger成日on 咁真緊係唔駛啦 用實際情況去睇啦
作者: a0411047    時間: 2013-6-16 15:50

就算設置都唔到你做
作者: SunnyMakty95    時間: 2013-6-16 16:32

QUOTE:
原帖由 0083 於 2013-6-16 15:34 發表
處理版主於論壇中的違規行為

版主們本身就是執法者的角色,
如你認為不公平可提出。

若你認為版主們有違規而需要處理,
以此一標準來衡量你的行為的話,
你早就被扣至負分了,
UC所提出的還叫是有意義,
你的又如何?
請反思。
作者: 0083    時間: 2013-6-16 16:41

QUOTE:
原帖由 <i>SunnyMakty95</i> 於 2013-6-16 16:32 發表<br />

<br />

<br />
版主們本身就是執法者的角色,<br />
如你認為不公平可提出。<br />
<br />
若你認為版主們有違規而需要處理,<br />
以此一標準來衡量你的行為的話,<br />
你早就被扣至負分了,<br />
UC所提出的還叫是有意義,<br />
你的又如何?<br />
請反思。

<br />

唔好同我講犯錯既人無資格話人犯錯 呢個係現今教育制度入面教你地班仆街最弱智既野

版主就係執法者 咁又點 政府都要有部門去規管 所以你呢句野連提出黎既價值都無

唔該自己諗清楚講緊d咩先好禁發表 你咁樣只會俾人恥笑你既無知
作者: SunnyMakty95    時間: 2013-6-16 17:09     標題: 我有話要說。

之前跟UC談過其發「已更新」的行為,
他的回覆如上。

如果某4位數字仍有不滿,
那請再提出,
但別出言侮辱他人。

再強調一點,
UC的回覆都是有建設性的,(例如是感想、有關劇情的討論)
同時某人現在應該明白「已更新」是有作用的了吧。
作者: 0083    時間: 2013-6-16 17:15     標題: 回復 #7 SunnyMakty95 的帖子

吹鳩漲 作用咪係推帖囉 你明唔明我反咩架?我地唔需要人肉廣告機械人呀
作者: wingzero6a22    時間: 2013-6-16 17:32     標題: 回復 #8 0083 的帖子

即係其實呢種推帖係提醒其他盟友E家個POST更新左,本身張帖就算編輯左都唔會推上去
其實UC根本可以就咁回條LINK
咁樣都只係想方便人地喺第一個POST度搵野

QUOTE:
補充:一個廣告,在付費的條件下,對一項商品、一個概念、一個服務,所進行的傳播活動,加以說服、改變、或加強消費者的態度或行動,而達到良好的回饋作用,就是廣告。

UC的行為無牽涉到金錢交易
所以=/=人肉廣告機械人
作者: 0083    時間: 2013-6-16 17:45     標題: 回復 #9 wingzero6a22 的帖子

無錯 佢係推個post上黎 等人地可以見到

ok我地由頭再數算多次呢件事

首先 我之前都話過 其實追開個d人大部份都會記得定時去追 仲有一點 同盟會員其實會係同盟度搵新番睇既百分比仲少過去睇AV區個d人 如果你認為有價值 fine 要照顧某d人既習慣 我唔mind啦

你話要推個post上黎 講一次已更新 我唔mind你 你過多個禮拜再打多句 呢個就係我care既問題 點解你唔刪左上一次打既已更新?或者佢會話 我唔會mind呢d分架喎 我要呃帖我都唔會咁呃啦 如果你地唔介意佢呢d態度 無所謂不過我唔會坐視不理

其次 你打一次已更新 就打一次感想 唔好意思感想唔係一段睇後感 而係一堆不知所謂既角色名 可以既話我都唔想再叫呢d做感想 佢唔係打一次 唔係回一地既回覆 而係連續回9次野 其中係一堆已更新同毫無建設既野 如果呢個情況可以容許 咁我真係無野好講
作者: Arthur    時間: 2013-6-16 20:56

[code][/code]

圖片附件: 20111126_1d859f8a851196cc457bvBkPR5o6hwJa.jpg (2013-6-16 20:56, 14.13 K) / 該附件被下載次數 167

作者: blaster    時間: 2013-6-16 21:38

QUOTE:
原帖由 <i>0083</i> 於 2013-6-16 16:41 發表<br />
&lt;br /&gt;<br />
<br />
<br />
唔好同我講犯錯既人無資格話人犯錯 呢個係現今教育制度入面教你地班仆街最弱智既野<br />
<br />
版主就係執法者 咁又點 政府都要有部門去規管 所以你呢句野連提出黎既價值都無<br />
<br />
唔該自己諗清楚講緊d ...

<br />

圖片附件: image.jpg (2013-6-16 21:38, 29.07 K) / 該附件被下載次數 180

作者: SunnyMakty95    時間: 2013-6-16 22:11

QUOTE:
原帖由 0083 於 2013-6-16 17:45 發表
無錯 佢係推個post上黎 等人地可以見到

ok我地由頭再數算多次呢件事

首先 我之前都話過 其實追開個d人大部份都會記得定時去追 仲有一點 同盟會員其實會係同盟度搵新番睇既百分比仲少過去睇AV區個d人 如 ...

作為UC兄托負的人,
我想我有責任跟你再次說清楚。

請你看清楚UC兄所答的內容和我的回覆。

我不管新番是否會因為UC兄的一句「已更新」而多了人看,
但要刪掉上一次的「已更新」卻有點無理。
「己更新」除了把帖子在「最新回覆」一列顯示外,
更可謂一種里程碑。
一句「已更新」的回覆在你眼中可能是呃帖,
但你可否從另一角度看看?
「已更新」給人一種有責任的感覺,
不然何時更新了都不知道。
你可能會說:喂真正會看的人很常會看吧,
但當你生活忙碌時,
你不會注要這些,
而一句「已更新」則展示了板主的工作。

在打感想方面,
你認為那些是不知所謂的感想,
但你又有沒有看過那套動畫?
你或許認為:說些角色名無論如何都是不知所謂,
但那是別人的感情,
你不能剝奪別人表達感情的權力。
那些算是連續回覆?
連續回覆並非各回覆是同一人發就算是,
而是一些可歸納一起的卻刻意分開,
我看不出UC兄所打的可歸納,
因其是針對每集內容提出,
故此絕非連續回覆。

學懂接受,
別人才會接受你。
作者: Arthur    時間: 2013-6-16 23:14

仆你個街 亞視黎既喂~
作者: 0083    時間: 2013-6-16 23:46     標題: 回復 #13 SunnyMakty95 的帖子

你中伏啦仆街 你知唔知我等你講呢段野講左幾奈

你條版主睇下人地個個禮拜幾努力係度推帖 你做過d咩呀 你個機設版好似咁奈都無搞過野喎 你點樣證明自己係有需要做版主呀?唔好話我扯開話題我由一開始就係伏緊你 唔該你向同盟會員交代下 你話到人地幾有責任 你睇下你 你乜都無做過 你對你既職位有幾有責任?你版主既工作係邊度俾人睇到?你d工作連俾人注意既機會都無 我再問多次 你係唔係有做版主既價值?你係唔係公產黨員?!
作者: a0411047    時間: 2013-6-17 11:52     標題: 回復 #15 0083 的帖子

QUOTE:
原帖由 0083 於 2013-6-16 23:46 發表
唔好話我扯開話題我由一開始就係伏緊你

冇哂論據轉移目標呀?

QUOTE:
你做過d咩呀

咁你又做過d咩呀

QUOTE:
機設版好似咁奈都無搞過野喎

版主一定搞活動架?
既然係咁,咁你提議D活動出尼搞下lo

QUOTE:
你乜都無做過

乜都無做過?加分唔算做過野?
http://www.gundamhk.com/thread-49253-1-1.html
7樓10樓個D咁叫乜都無做過?

QUOTE:
版主既工作係邊度俾人睇到

咁駛唔駛比埋內部行政你睇

作者: 0083    時間: 2013-6-17 12:38     標題: 回復 #16 a0411047 的帖子

要駁我大把野駁啦 無乜鳩野論據 我又唔係版主 點解我要做野 點解要我諗活動?連見到見唔到個成效有內部行政又點 總括你講你文不對題 唔睇題目 黑白不分 蠻不講理 四圍搭嗲 正一戇鳩

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0