標題: 番學咁ga場面你見過未-口-"" [打印本頁]

作者: aidan10896    時間: 2007-11-9 23:37     標題: 番學咁ga場面你見過未-口-""

星期四,最後要放學o個陣...因為要影畢業相so我地要等~
當義工入到黎...全班當佢地死的...義工鬧我地~安靜左1秒~再講-口-""
之後仲勁~(小6..)一大班人出位玩電話,仲玩nds-口-"
活動:維園阿伯~ 搶電話大戰~ nds迷之交流~ 仲有war game...哈哈...
最慘我就係俾人射o個個淚 最後都係我win左-.-v
維園阿怕勁啦...3打3...-口-...電話大戰...哈哈...好攪笑...
之後老師入黎...唔夠5秒回復正常....
作者: satzuna    時間: 2007-11-9 23:47

故事混亂,內容空泛,有枯燥乏味之感,欠缺追看性
作者: 十六夜.二三    時間: 2007-11-9 23:56

QUOTE:
原帖由 satzuna 於 2007-11-9 23:47 發表

你的話應該看的明吧- -?
作者: unobi    時間: 2007-11-10 08:21

QUOTE:
原帖由 satzuna 於 2007-11-9 23:47 發表

太多逗號

只懂批評

內容混亂

=[
作者: 蒼之隼    時間: 2007-11-10 13:38

QUOTE:
原帖由 aidan10896 於 2007-11-9 23:37 發表
星期四,最後要放學o個陣...因為要影畢業相so我地要等~
當義工入到黎...全班當佢地死的...義工鬧我地~安靜左1秒~再講-口-""
之後仲勁~(小6..)一大班人出位玩電話,仲玩nds-口-"
活動:維園阿伯~ ...

.....你up乜= =
作者: salted    時間: 2007-11-10 14:41

QUOTE:
原帖由 蒼之隼 於 2007-11-10 13:38 發表

.....你up乜= =

以我的智慧只能分析以後的部份

佢地班人要拍裸照,導演原來係女人,自然佢會被人射...

之後維園阿伯又黎大戰,...............(=以下文章實屬智障,不能分析=)...........
作者: satzuna    時間: 2007-11-10 14:54

QUOTE:
原帖由 十六夜.二三 於 2007-11-9 23:56 發表

你的話應該看的明吧- -?

基本上是看得明,連旅人那類混亂型故事也看得懂的人大概對這種沒打亂時間軸的所謂故事應該不會有什麼難度就是了...(思)
作者: 天龍    時間: 2007-11-10 15:26

你up乜啦!

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0