標題: [youtube] 兩名學生做出騖人舉動!(拖... [打印本頁]

作者: HIKARU    時間: 2008-1-5 02:22     標題: 兩名學生做出騖人舉動!(拖...

http://hk.youtube.com/watch?v=eGzjzWHcIB4&feature=related
Vw&d
Qs,U]QR        J機動同盟 Gundam HK
機動同盟 Gundam HKN8X
yP&Nk\1J&{@R)if

自己看
作者: ajex1991    時間: 2008-1-5 08:57

都OK騖人LA~本站是一個為了高達而存在的網站        f&xq`!B.Mob }#gC{
但係我想問首歌叫咩名?7`id#K.R"b8r2a4\n
PS:睇YOUTUBE個評論與回應
B y
w;\7B U^L,oGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
竟然有人話佢地:幾令仔
作者: haro    時間: 2008-1-5 12:04

我覺得佢地好似扮緊"後舍男生"...
作者: Zerco    時間: 2008-1-5 12:23

比唔上我同我個fd a_a
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-1-5 14:08

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-1-5 12:04 PM 發表
&T;\#\$}s5H,W本站是一個為了高達而存在的網站我覺得佢地好似扮緊"後舍男生"...

;F6[,Rph2wF?1v9`/W3yGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE唔係好似....根本就係....(呆)
作者: Tiger    時間: 2008-1-8 15:20

有delay- -"
作者: Zerco    時間: 2008-1-8 15:49

叫佢地學下佢地啦(炸
作者: chinlap    時間: 2008-1-8 19:17

QUOTE:
原帖由 Zerco 於 2008-1-8 15:49 發表
]Rill$]機動同盟 Gundam HK叫佢地學下佢地啦(炸

wK`k9y)zo,v+I
冇得比- -
&Dw{~A)\gundamhk.com那首沒記錯應該是叫青檸檬樹下之戀吧(思)GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEgK{8D2|3[
那首我到現在連他是甚麼文都不清楚- -
/L;S\6Z$r?!O機動同盟 Gundam HK但係肯定唔係廣東話或者普通話(雖然有普通話版本- -)gundamhk.com(Hf(L-l3]d#y
人地記得口形已經好好,你仲要佢扮到足晒真係好難- -

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0