標題: [youtube] 原來籃球是這樣打的 [打印本頁]

作者: 十真    時間: 2008-1-25 13:35     標題: 原來籃球是這樣打的

http://hk.youtube.com/watch?v=kZZIpNhZ1m8&feature=user
        U*Dl9M)@(W N機動同盟 Gundam HK;}F!el8s
A }4kNU

係最負碌的入球= =
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-1-25 17:24

QUOTE:
原帖由 十真 於 2008-1-25 01:35 PM 發表機動同盟 Gundam HKf-i9W,W] cVn
http://hk.youtube.com/watch?v=kZZIpNhZ1m8&feature=user本站是一個為了高達而存在的網站x@'a0[&e8xf N/d

Yn{eK!r@本站是一個為了高達而存在的網站係最負碌的入球= =

gundamhk.comsp6V:K{T8D
一兩次就話負碌姐....呢d叫勁.....
作者: 十真    時間: 2008-1-25 19:34

打企頂到唔負碌= =咁叫咩
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-1-25 19:42

QUOTE:
原帖由 十真 於 2008-1-25 07:34 PM 發表GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE^2V~2z6\0W"B&i*Y%X"V&x
打企頂到唔負碌= =咁叫咩

機動同盟 Gundam HKs'Ktb9d)h
i_g.@

佢落西先彈中架....唔係咁易中....
作者: Justice    時間: 2008-1-25 20:15

我都試過,勁難入
作者: 十真    時間: 2008-1-25 20:38

QUOTE:
原帖由 竹本風鳴於 2008-1-25 19:42
n-qbB0]
b
佢落西先彈中架....唔係咁易中....

t3y~
L w^$nGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
;mw\
@ ?!G

姐係有d負碌啦= =
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-1-25 20:44

QUOTE:
原帖由 十真 於 2008-1-25 08:38 PM 發表
0on9T;\]        [;x        x        T本站是一個為了高達而存在的網站機動同盟 Gundam HK
Nui9GSB

)NK5g H;zF
姐係有d負碌啦= =

m}{#w1nv'|*i機動同盟 Gundam HK完全兩回事-.-
作者: 十六夜.二三    時間: 2008-1-25 21:07

連體嬰手術成功率低*?(NuL@U1H T/C)w
成功了又是負碌?GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEX9^![,n:T6?S BL
分清楚「不勞而獲」和「白手興家」= =
作者: 幻影之魂    時間: 2008-1-25 21:16

但是他們知道會進才射的.....(猜
作者: 十六夜.二三    時間: 2008-1-25 21:32

QUOTE:
原帖由 幻影之魂 於 2008-1-25 21:16 發表
IN,]p$N+y6A但是他們知道會進才射的.....(猜

,q+_)n l*I fgundamhk.com那籃球的彈力和角度都完美的令人起疑xd
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-1-25 21:59

QUOTE:
原帖由 十六夜.二三 於 2008-1-25 09:07 PM 發表yF%jfr
|8j

連體嬰手術成功率低GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE.rf2f)y4rg
成功了又是負碌?
K%hzz'^k-?機動同盟 Gundam HK分清楚「不勞而獲」和「白手興家」= =

1zH d(Ob#Q
沒錯沒錯~就是這樣了~(茶)
作者: 屎ken是不死的    時間: 2008-8-25 14:44

好神啊
9eR?,p1{,X$b勁到死
作者: hei    時間: 2008-8-26 20:21

籃框好像滿大....(當然我知道那傢伙技術真的很好啦== )
作者: AE86    時間: 2008-8-26 20:32

落西神準...遠距離大炮...
l L&s|![}._Hm3x @8R
我諗起湖人某將半場穿針 HAPPY ENDING...
作者: 我係死PK~凹    時間: 2008-8-27 10:10

中段個陣隻猩猩好似

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0