標題: [youtube] 造成韓國轟動的廣告 [打印本頁]

作者: homika﹏小貓    時間: 2008-2-15 01:41     標題: 造成韓國轟動的廣告

http://youtube.com/watch?v=actzm5fI0d0&feature=related機動同盟 Gundam HK VGXT!]wP8j

2w$Q
er*T;V8B
內容總是覺得有點令人反思
作者: kalun1214    時間: 2008-2-15 21:55

咁樣好悶姐 ...又愛情劇
作者: homika﹏小貓    時間: 2008-2-15 23:00

QUOTE:
原帖由 kalun1214 於 2008-2-15 21:55 發表機動同盟 Gundam HK\t}N-t&ab#F
GSx,a*x

咁樣好悶姐 ...又愛情劇

機動同盟 Gundam HK/rj3U:?R+p}|
gundamhk.com9G%Aa1j4L H
看來你唔太識欣賞內容既對話呢
作者: fing頭小吉    時間: 2008-2-16 00:00

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2008/2/15 11:00 PM 發表GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEe0~$M(PZ`IVd#n
機動同盟 Gundam HKD"^U*Fz,yq
%S!f/DQC(A)k
V

看來你唔太識欣賞內容既對話呢

,O&HKUB&IAT話有個男人同女人係情侶,本站是一個為了高達而存在的網站\8H8\!W2@po%Mjc
男人冇野做,本站是一個為了高達而存在的網站SzB ncd
]
P(A.{        N

女人有份工做,
ph4{#cS機動同盟 Gundam HK有一日,
@3Mpj@MSy男人CALL女人,機動同盟 Gundam HKo?-eOING
結果見到佢同一個男人一齊,機動同盟 Gundam HK8ejk/d0^N:HJ
果個男人見到梗係嬲爆,
6\.^i&@3R)y.Di本站是一個為了高達而存在的網站男人話你唔配有愛情,
H|Z!e-|6~\(tU&vgundamhk.com女人話愛情有咩用,可以搵到錢既咩,
&a_;R:Ja+^6A$Cgundamhk.com結果佢地分左手,
.R{h{;Y~/{K:QI最尾就飲水
n'nn3y$O,if/n
o
=======================
$wt4w3j#p        z3x,^uGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEe個就大概內容
作者: kalun1214    時間: 2008-2-16 12:54     標題: 回復 #3 homika﹏小貓 的帖子

我睇咗30秒,唔知咁多,請見諒
作者: homika﹏小貓    時間: 2008-2-16 15:31

QUOTE:
原帖由 fing頭小吉 於 2008-2-16 00:00 發表L
S0k"XYf2H)jgC

m['P#D2m*dBt'ggundamhk.com話有個男人同女人係情侶,
z-[xND)c9^機動同盟 Gundam HK男人冇野做,機動同盟 Gundam HKX(aUky
女人有份工做,機動同盟 Gundam HK"YD2[Bu
有一日,GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEhTy.j2_U
C:m

男人CALL女人,
4R,p7AL]g5Qb-G結果見到佢同一個男人一齊,
B%N&j:c\0kGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE果個男人見到梗係嬲爆,

` kNCZ`
男人話你唔配有愛情,1L)|'l QN*\&Z-r
女人話愛情有咩用,可以搵到錢既咩,gundamhk.com.Ej9bO:u@
結果佢地分左 ...

/[\*^n1i)x{2r
X

} A
^Y fn\.n
? H^ n[本站是一個為了高達而存在的網站
小朋友係唔明佢內裡帶出既意思嫁喇
8l%r!P7e
N
算吧啦

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0