機動同盟 Gundam HK

[解決煩惱] 實在太好啦~~

標題: [解決煩惱] 實在太好啦~~
louislee2815 (轟落去)
少佐

UID 613
精華 1
積分 2675
帖子 4221
威望 2675
金錢 110 盟幣
存款 24038 盟幣
體力 6 點
SMPC 86 COST
閱讀權限 150
註冊 2007-6-18
來自 星星
MP分 0
實在太好啦~~

部電腦唔洗再拎去修理啦...

============================
一星期前,電腦因零件熔化(!)而故障,要買過部....

ok,一日內買到.....問題係,兩日後上唔到網囧,拎落去修理...三日後拎返

心諗冇事啦....點知第二日又黎多野,今次係系統有事  又修左兩日

昨日又拎番部機,真係保佢大唔好出事,點知真係出左囧囧

好彩一日內ko,今日用得返....

========================

電腦之神呀....你唔好比佢壞啦..跪低求下你啦大佬...

頂部
竹本風鳴 (風鳴君)
曹長
請不要騙我,因為我很容易被騙..

UID 480
精華 0
積分 3468
帖子 5429
威望 3468
金錢 151 盟幣
存款 0 盟幣
體力 59 點
SMPC 88 COST
閱讀權限 90
註冊 2007-6-1
來自 悲哀之星
MP分 0

QUOTE:
原帖由 louislee2815 於 2008-5-18 12:56 AM 發表

ok,一日內買到.....問題係,兩日後上唔到網囧,拎落去修理...三日後拎返

心諗冇事啦... ...

一切都是運命(拖)

被你快一步買新電腦,殘念...(思)

簽名免疫系統。
狀態:ON
=====================
我慢。
頂部
Freedom_X10a
少佐
自由撰稿人

UID 495
精華 1
積分 3801
帖子 2575
威望 3801
金錢 3753 盟幣
存款 8263 盟幣
體力 10 點
SMPC 993 COST
閱讀權限 150
註冊 2007-6-2
MP分 0
如果是os的問題的話,
還是自己安裝的比較好...(個人意見
頂部
daniel06 (CHOFF)
伍長
Propeller!

UID 523
精華 0
積分 976
帖子 769
威望 976
金錢 394 盟幣
存款 0 盟幣
體力 20 點
SMPC 39 COST
閱讀權限 50
註冊 2007-6-5
MP分 0

QUOTE:
原帖由 louislee2815 於 該用又un, 18 May 2008 00:56:20 +0000被矮MT用 00:56 發表

心諗冇事啦... ...

GOD BLESS
我都明白你既心情

Tired.Stress.Busy. And I still have time for CPU at night, hahahaha, lucky me. Btw, I need a hug from you, dear. :(
頂部